WARDROBE
Hesap ve Veri Silme
Bu sayfa Wardrobe mobil uygulamasının hesap ve veri silme sürecini açıklar. Uygulamaya erişiminiz olmasa da buradan silme talebi oluşturabilirsiniz.
Uygulama içinden hemen silme
- Wardrobe uygulamasında hesabınızla oturum açın.
- Profil ekranını açın ve Hesap bölümüne gidin.
- "Hesabı ve verileri sil" seçeneğine dokunun.
- İki onay adımını tamamlayın.
İşlem tamamlandığında Wardrobe hesabı, Firebase verileri ve Cloudflare R2 üzerindeki kullanıcı dosyaları kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya erişemiyorsanız
- Hesabınızda kullandığınız e-posta adresinden support@wardrobeapp.app adresine mesaj gönderin.
- Konu satırına "Hesap ve Veri Silme Talebi" yazın.
- Wardrobe kullanıcı adınızı ve kayıtlı e-postanızı belirtin.
- Güvenlik için göndereceğimiz hesap sahipliği doğrulamasını tamamlayın.
E-posta ile doğrulanan talepler en geç 30 gün içinde tamamlanır.
Uygulama içindeki silme işlemi normal koşullarda hemen başlar.
Etkin olmayan hesaplar
Wardrobe hesabınızda 90 gün boyunca etkinlik olmazsa hesabınız ve aşağıda listelenen ilişkili veriler otomatik olarak kalıcı biçimde silinir. Uygulamada yeniden oturum açmak veya aktif bir oturumu kullanmak 90 günlük süreyi yeniden başlatır.
Silinen veriler
- Firebase Authentication hesabı, e-posta ve kullanıcı adı
- Profil, beden, stil tercihleri ve Style DNA sonuçları
- Dolap ürünleri, ürün fotoğrafları ve üretilmiş görseller
- Kombinler, takvim planları, taslaklar ve sanal deneme sonuçları
- Sosyal paylaşımlar, yorumlar, beğeniler ve kaydedilen planlar
- AI istek geçmişi, kota ve uygulama içi kullanım kayıtları
Saklanabilen veriler ve süreler
- Wardrobe aktif sistemlerindeki hesap verileri silinir. Sistem ve güvenlik günlükleri en fazla 30 gün içinde otomatik olarak döner.
- Google Play, App Store veya RevenueCat tarafından tutulan satın alma ve abonelik kayıtları Wardrobe hesabı silinince otomatik olarak silinmeyebilir; bu sağlayıcılar kendi yasal saklama sürelerini uygular.
- Aktif mağaza abonelikleri hesap silme ile iptal edilmez. Aboneliği ilgili mağazanın abonelikler ekranından ayrıca iptal etmelisiniz.